2009. márc. 23.

Belső utazás

A hétköznapi életben belső utazással foglalkozom. Ez egy mély lélekfeltáró terápia- ami a legtöbb ember számára rögtön magyarázatot igényel. Két hétig egyfolytában lehetne róla beszélni... most azonban inkább csak egy rövidebb változattal állok elő:
Ez egy olyan probléma-feltáró és -megoldó módszer, amely testi, lelki, és érzelmi gubancainkból segít kikeveredni. Mellékhatásként jobb egészséget kapunk, jobban érezzük magunkat a bőrünkben, végtelen békére lelünk, kibékülünk saját magunkkal és a világgal. Sőt, előbb vagy utóbb nagyon mélyen megértjük a világ működését azáltal, hogy felfedezzük, kik vagyunk mi egyáltalán.

Bármelyik egymagában is megéri, hát még így együttesen. :-)

Nem erre vágyik mindenki?
Érdekes módon nem.

Azoknak például nem való a belső utazás, akik szeretik vagy szeretnék másokkal megoldatni a saját problémájukat vagy megszereltetni magukat. Mindenki másnak igen.
Hogy egy kicsit érthetőbb legyek: amikor van egy szuper autód, beviszed a szervízbe, ott kicserélnek ezt-azt, feltöltik, átfestik, megkopogtatják, bemérik... stb. Közben te békésen heverészel a tengerparton. És este benézel a szervízbe: "itt tessék aláírni, a hitelkártyát már lehúztuk, viszontlátás..." Na a belső utazás nem így működik...
Pedig sokat gondolkoztam már rajta, hogyan lehetne ezt megvalósítani: "az agyat tessék kinthagyni kérem, szerelés következik..."

Azoknak való, akik saját maguk szeretnék feltárni, megoldani, soha vissza nem térően feloldani a nyűgüket, bajukat, problémájukat. Azoknak való, akik hajlandók feltűrni az ingujjat, hajlandók belenézni az olajszűrőbe is, és kipucolni, még ha esetleg orrfacsaró a szag vagy a látvány. És persze jó, ha ebben van némi segítség, hogy a fölösleges köröket le lehessen vágni.



Nincsenek megjegyzések: