2010. ápr. 28.

Energiabomba robbant- Leiden, Hollandia

Ha energiahiányos, enervált, depresszió közeli vagy alatti lennél, vagy egyéb nyűgöd volna, akkor ajánlok neked egy hétvégét Brandon Bays-zel. Mindegy hol tanít a világban, érdemes megkeresni. Most én Hollandiában, a tulipánországban voltam vele a hétvégéjén.
200 friss "hús" a Belső utazás világában, no meg a "régiek". Dióhéjban ők a résztvevők. És ez alkalommal én magam is mint friss résztvevő ültem végig a hétvégét. Persze mindkét kifejezés magyarázatra szorul:
1.friss résztvevő? Hiszen évek óta képzett terapeutaként segítek.
Most letettem minden "címkét" magamról, más dolgozott, én pedig újra élhettem a résztvevők csodáját:
Brandonnal lehet a legnagyobbakat zokogni, és a legerőteljesebbet nevetni. Mindegyik megtörtént. A kettő között pedig minden érzésnek és energiának helye van. Azokból is van bőséggel.
A hollandok amúgy is hajlandók "az-ide-nekem-az-oroszlánt" és a "ne-dumáljunk-sokat-hanem-vessük-bele-magunkat-a-közepébe" hozzáállásra. És amikor ez a hozzáállás összegződik, hát szárnyal a társaság. Brandon meg is változtatta spontán a tanfolyam normál menetét, plusz tudást is átadott, annyira hajlandó volt a társaság "dolgozni".
2.ültem végig? ez is magyarázatra szorul. Ha-ha-ha. Vicces. Ugyanis ez a 'resit' angol kifejezésnek a 'valahogyan' magyarítása. De Brandonnal ez táncolás és masszázs és egyéb őrületek. Nem csak ülünk egy széken és elalszunk szépen, mint egy konferencián...
Ez nagyon élő. Amúgy is a tiszta tudatosság sok-sok energiával jár. Felszabaduló energiával. Ragyogással.

Mindig lenyűgöz ez a felszabaduló energia. És a bölcsesség is, ahogyan ez felhasználódik a test és a lélek gyógyulására. Megunhatatlanul szeretek a részese lenni, magam is átélni.
Látni, ahogyan a ködös tekintetek kitisztulnak. Látni, ahogy sok év óta hurcolt problémák szertefoszlanak. Összetörnek a korlátozó hitrendszerek.
És marad a szabadság. A fény. A ragyogás. A tiszta energia.

És Brandon búcsúzása:" Csodálatos öregedni! Imádok öreggé válni. 56 évesen szabadabb vagyok és több energiám van, mint 16 évesen. "

2 megjegyzés:

Kriszta írta...

Én pedig imádom olvasni, ahogyan írsz :)

Makay Anikó írta...

Köszönöm. Szívet melengetőek a szavaid.