2009. szept. 16.

És ha új életet kezdhetnél?

Ahogy az élet fonalát gombolyítod, talán eszedbe jutott, hogy mi lenne, ha újraszületnél ezen a bolygón egy másik testben. Akarnál-e a következő önmagadnak üzenetet küldeni, hogy mi a fontos, mi a nem fontos? Talán levághatna pár fölösleges kört, kikerülhetne pár hülyeséget, hamarabb megérthetne dolgokat?
Persze tuuudooom... Mi van ha nem beszélnénk azonos nyelvet, még a földrész sem volna ugyanaz, no meg ha jégkorszak volna... stb. Jó, jó.
Csak a játék kedvéért, a vicc kedvéért itt az én üzenetem:

Tudd, hogy egy csodálatos lény vagy. Emlékezz rá honnan jössz: sokkal több vagy ennél a fizikai testnél. Abból az egészből csak egy részedet hoztad ide. Ez a fizikai test arra való, hogy ezt a nyaralást (amit földi életnek hívnak), minél teljesebben megélhesd. Különleges érzékelőrendszere van. Szériatartozék 5 db, de tetszés szerint tovább bővíthető. Legyen bennük örömöd, hiszen ezért jöttél ide.

Az emberi testen keresztül bármi lehetsz, bármit megtehetsz, megélhetsz, kipróbálhatsz. Gyorsan tanul és jól programozható. Onnan tudod, hogy jó programokat futtatsz, hogy örömöt, bőséget, harmóniát élsz meg. De miután szabadon programozhatod, ezeknek az ellenkezőjét is bármikor megélheted. Ne kend másra, végülis a te játékod.
Ha nem kívánt eredményeket kapsz (félelem, aggódás, kétségbeesés, harag, depresszió... betegség, egyéb hibaüzenetek, hiányok, stb), akkor a test vagy

1. összeszedett mindenféle külső programot
2. nem adtál neki megfelelő programot
3. régi elavult programokat futtat

Minden esetben érdemes a régi programokat frissíteni, hibajavító programokkal felülírni. Ilyenkor nagyon gyorsan, akár azonnali is lehet a gyógyulás. Ideális esetben az összes programot te adod a testnek, ekkor érzed a legjobban magadat benne.
Minél hamarabb helyreállítod a hibás programokat, az Egészre való rácstalakozással, annál gyorsabb a harmónia visszállása. És te örömöt, békét, egészséget érzékelsz. Rácstlakozás bármikor lehetséges, amikor csak szükségét érzed. Az érzés, az egyik legfontosabb jelzőberendezésed, becsüld meg. Mindig igazat jelez, nem lehet átverni. Tanuld meg a használatát.

Viszont ha a kibillient harmóniát nem akarod rendezni, akkor a játékeszközöd (test) gyengülő teljesítménnyel reagál. Fogy az ereje. Fogy a fénye, veszít a ragyogásából, és tovább betegszik. Ilyenkor vannak részek, amelyek felmondják a szolgálatot. Ezeket a részeket erre szakosodott emberek kémiai szerekkel stimulálják, "életben" tartják, vagy ha mégsem, akkor kivágják. Végső esetben teljes elemkimerülés esetén az egész test használhatatlanná válik. Ilyenkor a használhatatlanná vált test eljesen lekapcsolódik a hálózatról, úgy hívjuk halál. Ekkor teljes mértékben eggyé válsz az Egészeddel, amelyből jöttél.

Tudd azt is, hogy ahhoz, hogy az Egésszel eggyé válj, nem szükséges meghalni. Vannak más módszerek is.

Örömteli játékot, jó szórakozást!

2 megjegyzés:

Kriszta írta...

Hú de jó, épp a tegnap kérdezte valaki tőlem, hogy mi lenne, ha.... újra kezdhetném. Nos, lehet nem szokványos, de az én válaszom az volt, hogy valószinüleg mindent pont ugyanúgy tennék :)

HEra írta...

:):):)