2009. júl. 3.

Népszerűség-mentesítő bejegyzés

Hát elért engem is! Eddig nem nagyon értettem. Mos, hogy elért, belegondoltam. Felfogtam... remélem... Pihentem rá egy pár napot, de csak nem tudok akarok szó nélkül továbbmenni. Az egyik felem örül.
Azt mondja, milyen kedvesség ez. Bevettetek a csapatba. De jó!! Micsoda öröm!!
Mint amikor kapok egy szál virágot, gyönyörű.

A másik felem szkeptikus. Azt mondja: ez az a marketingfogás, amelyen átlátok. Ez a lánclevelek blogosított változata. Bocs, de a lánclevelek nálam a kukában végződnek. Bocs, de ez is. És én pont ennek a virágnak a virágporára vagyok allergiás???
***
Úgyhogy pár nap rápihenés után a következőt találtam ki, mindkét felem megelégedésére: Szívesen írok arról a témáról/blogról/személyről ami/aki megérintett így vagy úgy.
Krisztinka, köszönöm a lehetőséget, rávettél arra- a kedvességen túl-, hogy ezt meg is fogalmazzam: olyan határozott és megingathatatlan véleményt formáltam, hogy csak na...
Ja, ja. Nekem az is teszik, amikor valami felajánlás is van a dologban, valami kedvességet lehet nyerni. Például itt van ugye a mogyorós csokoládé... vagy a lyukas... no meg a kerek is... Ezt nem lehetne valahogy belekombinálni a dologba? De igazit!

***
Szóval, aki még nem találta volna ki:
Díjat kaptam.

3 megjegyzés:

csutkailda írta...

Megértelek!!!!

Kriszta írta...

Drága Anikó,

Megértem a szkeptikus feledet (is), és én sem bírom a "láncleveleket". Sokat kaptam a blogodtól, sok értékes gondolatot, sokszor csak épp jó kedvet, mosolyt, amikor arra volt szükségem. Ezért gondoltam rád a díj továbbításánál, mert nekem értékes, amit írsz, azontúl, hogy nagyon tetszik a stílusod, ahogy megfogalmazol dolgokat. A felajánlás (csoki :D) részét nem teljesen értem, hogy mire gondolsz, de szívesen meghallgatom (elolvasom) az ötleteidet :)

Mosolygós szép napot (vagy már estét), puszi, Kriszta

Makay Anikó írta...

Kriszta, köszönöm. Átérzem a tiszta jó szándékot és nagyon-nagyon jól esik. Őszinte köszönet érte.
A csoki rész? :-) Háát... Bírom én a vicces dolgokat. Mondjuk: nevezz meg 7 blogot, és küldj a gazdájának mogyorós csokit... :-)))Ez tetszik.
Aztán bevennénk egy csokigyárat szponzorként...