2009. jún. 5.

Jó vírus

Mélyen tisztelt nagyérdemű: egy jó vírust kívánok most terjeszteni. Ez a jó vírus Színia könyvei közül a legújabb, ami ráadásul egy DVD-vel van felturbózva: Szertan a címe.

Ez egy jó vírus. Azért érdemes megfertőződni vele, mert hatásaképp elkezdünk emlékezni arra, hogy kik is vagyunk, és honnan jövünk. Mellékhatásként persze borul egy vagonnyival a korábbi hitrendszerünkből, dehát kérem... egy számítógépes vírus is letakarítja a winchestert...

Személyes érintettség okán elfogult vagyok. Ugyanis Színia a tesóm. Így hát én is az vagyok neki... Színia tesójának lenni pedig azért jó, mert megírhatom például, hogy a könyvei arról szólnak: 'tessen kérem felébredni!' Ráébredni arra, hogy egy különleges nép értékes fiaként/lányaként van valami nemesebb és teljesebb feladatunk is, mint amit eddig gondoltunk magunkról.

Azért is jó még Színia tesójának lenni, mert időnként rajzolhatok a könyveihez illusztrációkat. (Azt hiszem, ez inkább az én lustaságomon múlik, ha mégsem...)

Meg azért is, hogy leírhatom ide, milyen akadályokon keresztül, és azok ellenére jött létre ez a könyv és film. Mert nem elég saját kútfőbe mélyen belenyúlni és meríteni, tovább kutatni, megírni, számítógépekkel és vírusokkal hadakozni, hanem még ilyen akadálypályát is át kell ugrani:
- valaki szerződik, de nem ad ki
- valaki megígér
- valaki nem csinál semmit
- ha más valaki csinálna valamit, az előző felháborodik
- a valaki nem úgy, nem azt... és különben is
-terjesztő ígér... majd elviszi
-terjesztő elad... de nem fizet
-terjesztő ígér... csak már nincs, aki elhiszi
És ezen akadályok még tovább szőhetők kritikusok, szakértők, nem-kritikus-szakértők, szakértő-kritikus-nem-emberek hozzáadásával. Ja, ja. És az idő telik. Ezt minden mondat után megismételhető.

Tehát ezen akadályok ellenére mégiscsak itt van: tessék-tessék friss, meleg.
El lehet kapkodni, például itt.

És hogy kedvet kapjál hozzá még jobban, itt a hab a tortán: Egy szerencsés nyertes ingyen megkapja Színia könyvei közül a DOB-SZER-DA címűt.


Itt vannak a belépési szabályok:

* Hagyj üzenetet itt ebben blogban a következő kérdésre. Hadd legyen vidám és érdekes: ezért a csavar a dologban, EGY szó legyen a válaszod.
* Mitől magyarnak lenni? Mert a magyar... ?
* Csak egy üzenet/ember. Kérlek.
* Kész? Rajt.
* A nyertes szerdán.

3 megjegyzés:

Colette írta...

kiválasztott:)))

Barbi írta...

túlélő
:D

Hokata írta...

tehetséges!
A világ, talán a legtöbb találmányt nekünk köszönheti, magyaroknak!
Gyufa, golyóstoll,gomb, hangosfilm,szódavíz,nadrág,színestv,uram bocsá az atombomba, hogy csak párat említsek.