2009. ápr. 13.

Brandon után szabadon...

Eltölthettem pár napot Brandon Bays-zel. Micsoda élmény! Ha van rá módod, ne hagyd ki, akárhol is van éppen a világban! Feltöltekeztem annyi élménnyel, hogy majd így apránként merítgetek belőle.

Most arról szeretnék beszámolni, hogy a 'TheJourney' milyen messzire jutott az évek során.

Brandon gyógyulásának a történetével indult az egész. A folyamatnak -furcsa módon- a gyógyulás "csak" mellékhatásaként következett be. Azóta is azt tanítja Brandon: a gyógyulás történik.

Viszont ahhoz, hogy ez megtörténhessen, tehetünk pár tudatos lépést... Arról van szó, hogy hogyan léphet kapcsolatba valaki megismételhető módon a lelkével, az őt működtető intelligenciával. Hogyan tud az őt működtető mély bölcsesség felülírni régi, beteg programokat, felfényesítve ezzel az ember egész lényét? Testi, lelki, érzelmi gyógyulást hozva egyénnek és környezetének.

Ausztráliában a népesség 25 %-a már hivatalosan is hozzáférhet: iskolákban tanítják. Afrikában
szintén vannak iskolák, ahol tanítják, éppen 32 ezer tanárt képeznek ki rá. Orvosok használják kiegészítő terápiákban. 5 orvos összefogva drog-leszoktató-kezelő programban csak ezt használja. A Tudatos Vezetés program pedig egyre több intézménybe és szervezethez jut el. Új tudatosság terjed.
Európában egyre több nyelvre fordítják le Brandon könyvét, hogy csak a szomszédságnál maradjunk, cseh, román és horvát fordítók dolgoznak gőzerővel...

Ja, és ki ne felejtsem: Brandon új könyve is már a nyomda felé vette útját. New currency: Consciousness címmel (Új valuta: Tudatosság)

Nincsenek megjegyzések: